fbpx

Prve ne pozabiš nikoli – Poroka v Vili Podvin

Nestrpno sem pričakoval sezono 2020! Še posebej pa sem bil neučakan, da uporabim vse svoje novo pridobljeno znanje. V novembru 2019 sem se v Londonu udeležil izobraževanja svetovno priznanih mojstrov poročne fotografije – Two Mann Studios. Ključno se mi zdi, da vsako leto nagradim svoje znanje ter da ga lahko nato tudi uporabim v praksi. Prvi dve poroki v 2020 sem imel januarja in februarja, ampak otvoritev prave poročne sezone naj bi bila komaj konec marca. S poudarkom “naj bi”. Naenkrat je udarila korona in vse nadalje poroke so bile odpovedane.

Viktorija in Nejc sta bila prva, ki se nista dala in sledila trendu prestavljanju poroke. Tako sem v soboto 13.6. šel na poroko nervozen kot že dolgo ne. Čeprav imam za sabo že več kot 130 porok, se mi je zdelo kot ponoven začetek. Ne spomnim se, kdaj je bilo nazadnje, da ne bi bil na poroki več kot 4 mesece.

Lokacija: Vila Podvin
Make up: Zapletina – Tina Švajger Šivec
Frizura: Irina Kysselef
Poročna obleka: Sanjska obleka
Dekoracija in šopek: Sanjski šopek
Moška obleka: Sens
Glasba: Fun team

Ključne besede: poročni fotograf, poroka Vila Podvina, poroka na Gorenjskem, Covid poroka, Radovljica

Vila Podvin leži na prikupni lokaciji le streljaj od avtoceste. Kljub temu, da se nahaja že kar globoko na gorenjskem, je dosegljiva z Ljubljane v pičlih pol ure. Ponuja pa posebno gorenjsko kulinarično doživetje, kar dokazuje tudi 1 Mihelinova zvezdica.

Vila Podvin je idealna lokacija za manjše in bolj preproste poroke, kjer lahko s svojimi najbližjimi uživate celoten dan v zagrajenem vrtu, kjer se v krošnjah dreves lahko izvede tudi civilni del. Za fotografiranje je v neposredni bližini je grad Podvin v neposredni okolici le par minut vožnje pa lahko najdemo ogromno različnih scenarijev.

Oglejte si moje zadnje poroke