SCROLL FOR MORE

   Poročni fotograf Maribor

   Poročni fotograf Maribor

   Pozdravljena bodoča mladoporočenca!

   Verjetno se bosta kmalu poročila v prečudovitem Mariboru in vesel sem, da sta si izbrala to prečudovito lokacijo za poročno destinacijo.

   Moje ime je Dejan Žagar in sem v kraju Maribor poročni fotograf. Fotografija in potovanja sta moja velika strast in po mojem mnenju imam kot poročni fotograf najbolj častno službo na svetu.

   Priložnost imam, da sem skoraj vsak teden del življenjske pomembne prelomnice v življenju parov. V veliko čast mi je, da se odločijo prav zame za beleženje tekom pomembnega življenjskega dogodka za naslednje svoje rodove. Sam sem že imel priložnost biti priča več kot 120ih ljubezenskih zgodb v več kot petnajstih različnih državah na treh različnih kontinentih.

   Poročna fotografija je moje poslanstvo. Vsaka poroka je poseben unikat, kot edinstvena tudi vsaka zveza. Ne ustvarjam porok po istem kopitu, ampak v vsaki iščem poseben navdih in jo zabeležim na edinstveni način. Moje fotografije zaznamujejo spontanost, čustva, kreativnost, humor in avtentičnost.

   poroka matejaaljaz 220 - Poročni fotograf MariborGraz Wedding photographer

   Več kot besede pa o mojem delu povedo fotografije s prejšnjih porok. Zato spodaj kliknita play in si v celozaslonskem načinu oglejta več mojega dela.

   Dovolita si, da preverita mojo ponudbo in preverita mojo razpoložljivost za vajin datum. Lahko, da bom prav jaz vajin poročni fotograf. Maribor je kot idealna lokacija za poroko. V čast bi mi bilo, da tudi vajino zgodbo zabeležim na svoj način z mojimi objektivi.

   perutravel-backpacking-rainbow-mountain
   manila-travel-backpacking-43
   peru travel 2
   hanoi-center-train-railway
   philipine-rural-area-beaches-and-rice-fields89
   preview-5126
   ALI JE VAJIN DATUM ŠE NA VOLJO?
   Nekateri termini so zasedeni več kot dve leti v naprej. Preverita še danes ali je vajin termin še na voljo !

   Kaj pravijo o meni že poročeni pari? 

   Dragana & Gaber

   Dejan, še stokrat se ti bom zahvalila, pa bo še vedno premalo :) Hvala ti najprej za udeležbo na najini poroki, hvala za vso motivacijo, spodbudne besede, ko je bila energija že malo na "low", hvala za neverjetno sproščenost, hvala za uresničene ideje in krasne fotografije. Res je bila že lokacija sama po sebi krasna, ampak brez pravih "iskric", ki si jih ustvarjal cel dan/noč, fotke ne bi imele toliko življenja. Res je, da se ženin in nevesta najmanj spominjata vseh trenutkov poroke, enostavno gre vse prehitro, vse je pod preveliko dozo adrenalina, navdušenja, zato sem ti tudi hvaležna, da si za naju "ujel" spomin in ob listanju knjige bova vedno znova podoživela (zaenkrat) najlepši dan najinega življenja. Hvala ti Dejan!!

   Sara & Nejc

   Dejan! Najlepša hvala za čudovite spomine :) Hvala, da nam vsem ob fotografijah pričaraš smeh na obraz in tudi malo solzic v oči Hvala za veliko smeha ter za potrpežljivost z nama ( oz. nami vsemi). Hvala, za tvoj trud, prilagodljivost in veliko idej! Enostavno rečeno po štajersko: si pravi majster :D

   Želimo ti veliko uspeha, ostani še naprej tako pozitivna in nasmejana oseba in upam, da se še kje vidimo! ;)

   Nika & Davor

   Vrhunski poročni fotograf! Fotke, ki niso samo lepe, ampak predvsem čustvene. Ujeti trenutki, pogledi, nasmehi, fotografije, ki so posebne in drugačne. Na poroki sledi vsakemu tvojemu gibu, hkrati je "nevpadljiv", odprt za vse ideje, poln energije in predvsem- prilagodljiv in potrpežljiv! Vse pohvale! Hvala za čudovite spomine!

   5
   /
   6