fbpx

Organiziranje poroke zna bit velik izziv!

Ogromno stvari je stvari, ki je potrebno uskladiti. Datum poroke, lokacija, glasba, fotograf, kdo bodo gostje, poročna obleka, šopek, prstani, časovnica, vabila. In to so šele osnove. Kje so še druge manj pomembni detajli, kot so obleke za družice, dekoracija in kdo bo odgovoren za kaj.

Nastja, ki jo mogoče poznate z MasterChefa Slovenija, in njen zaročenec Daniel, vrhunski kuhar s Kanade, sta naredila še večji korak! Odločila sta se, da organizirata poroko povsem v lastni režiji. Najela sta stari dvorec Rakičan in s svojimi najbljižnimi preuredila prostor , da je bil pripravljen za poroko. Sestavila sta tudi menije in njuni prijatelji so jedi pripravili za vse goste. In to ni bila mala poroka. Na prelep sončni petek se je vse skupaj zbralo nekaj več kot 200 svatov!

Bila je lepa čustvena poroka s super energijo, kjer so se lepo zlili stara prekmurska tradicija dobri in modernost mednarodne poroke.

Make-up in frizura: Sergej Grosman
Poročna obleka: Mod’art Domžale
Ženinova oblika: Noventa di Piave
Poročni šopek: Ženinova sestra
Drugi fotograf: Vid Jakop

Datum: 28.6.2019
Lokacija: Murska Sobota, Rakiča, Prekmurje, Slovenija.

Ključne besede: poročni fotograf prekmurje, snemanje poroke, murska sobota, mednarodna poroka, poroka prekmurje, dvorec rakičan, poroka master chef

Na tej poroki sem ustvaril tudi malo daljši poročni video. Med snemanjem pomembnih trenutkov je s fotografiranjem pomagal dodatni fotograf Vid Jako. Naslednji dan pa je sledila nova poroka, tokrat na Gradu Otočec.

Oglejte si moje zadnje poroke