fbpx

Poroka Prekmurje

poroka prekmurje

Poroka v Prekmurju

Organiziranje poroke zna biti velik izziv!

Nastja, ki jo mogoče prepoznate z oddaje MasterChef Slovenija, in njen zaročenec Daniel, vrhunski kuhar iz Kanade, sta naredila še večji korak! Odločila sta se, da si svojo poroko organizirata v povsem lastni režiji. Najela sta stari dvorec Rakičan in s svojimi najbljižnimi tako preuredila prostor, da je bil pripravljen za poroko. Sama sta sestavila tudi menije, njuni prijatelji pa so jedi pripravili za vse goste. Pa to ni bila mala poroka – na prelep sončni petek se je vsega skupaj zbralo nekaj več kot 200 svatov!

Bila je lepa, čustvena poroka s super energijo, kjer sta se lepo zlili stara prekmurska tradicija in modernost mednarodne poroke.

Make-up in frizura: Sergej Grosman
Poročna obleka: Mod’art Domžale
Ženinova oblika: Noventa di Piave
Poročni šopek: ženinova sestra
Dodatni fotograf: Vid Jakop

Datum: 28.6.2019
Lokacija: Murska Sobota, Rakičan, Prekmurje, Slovenija.

Ključne besede: poročni fotograf prekmurje, snemanje poroke, murska sobota, mednarodna poroka, poroka prekmurje, dvorec rakičan, poroka master chef

drzita se za rit
prelep sopek
masterchef

Na tej poroki sem ustvaril tudi malo daljši poročni video. Med snemanjem pomembnih trenutkov je s fotografiranjem pomagal dodatni fotograf Vid Jakop. Naslednji dan pa je sledila druga poroka, tokrat na Gradu Otočec.

DELI Z OSTALIMI

PREVERITE ŠE OSTALE POROČNE ZGODBE