fbpx

Poročni fotograf Maribor

Poročni fotograf Maribor

Pozdravljena bodoča mladoporočenca!

Verjetno se bosta kmalu poročila v prečudovitem Mariboru in vesel sem, da sta si izbrala to prečudovito lokacijo za poročno destinacijo.

Moje ime je Dejan Žagar in sem v kraju Maribor poročni fotograf. Fotografija in potovanja sta moja velika strast in po mojem mnenju imam kot poročni fotograf najbolj častno službo na svetu.

Priložnost imam, da sem skoraj vsak teden del pomembne življenjske prelomnice v življenju parov. V veliko čast mi je, da se odločijo prav zame za beleženje tekom pomembnega življenjskega dogodka za naslednje svoje rodove. Sam sem že imel priložnost biti priča več kot 130-ih ljubezenskih zgodb v več kot petnajstih različnih državah na treh različnih kontinentih.

Poročna fotografija je moje poslanstvo. Vsaka poroka je poseben unikat, kot edinstvena tudi vsaka zveza. Ne ustvarjam porok po istem kopitu, ampak v vsaki iščem poseben navdih in jo zabeležim na edinstveni način. Moje fotografije zaznamujejo spontanost, čustva, kreativnost, humor in avtentičnost.

porocni-fotograf_maribor

Poročni fotograf Maribor

Več kot besede pa o mojem delu povedo fotografije s prejšnjih porok. Zato si dovolita pregledati mojo spletno strani, pregledati več poročnih zgodb in pogledati zbirko najboljših fotografij na moje PORTFOLIU.

Če vama bo všeč moje delo pa tudi preverita mojo razpoložljivost za vajin datum. Lahko, da bom prav jaz vajin poročni fotograf. Maribor deluje kot idealna lokacija za poroko in v čast bi mi bilo, da tudi vajino zgodbo zabeležim na svoj način z mojimi objektivi.

Oglejte si moja zadnja dela: 

ALI JE VAJIN DATUM ŠE NA VOLJO?
Preverita še danes ali je vajin termin še na voljo !
[ninja_forms id=16]

Kaj pravijo o meni že poročeni pari? 

Dragana & Gaber

Dejan, še stokrat se ti bom zahvalila, pa bo še vedno premalo :) Hvala ti najprej za udeležbo na najini poroki, hvala za vso motivacijo, spodbudne besede, ko je bila energija že malo na "low", hvala za neverjetno sproščenost, hvala za uresničene ideje in krasne fotografije. Res je bila že lokacija sama po sebi krasna, ampak brez pravih "iskric", ki si jih ustvarjal cel dan/noč, fotke ne bi imele toliko življenja. Res je, da se ženin in nevesta najmanj spominjata vseh trenutkov poroke, enostavno gre vse prehitro, vse je pod preveliko dozo adrenalina, navdušenja, zato sem ti tudi hvaležna, da si za naju "ujel" spomin in ob listanju knjige bova vedno znova podoživela (zaenkrat) najlepši dan najinega življenja.
Hvala ti Dejan!!

Poglej njuno poročno zgodbo

Vikotrija & Nejc

Izbira poročnega fotografa ni lahka, ampak ko vidiš Dejanovo delo in spoznaš Dejana, odločitev ni več težka. :)

Dejan je zabaven, pozitiven fotograf, ki deluje spontano in zna v vsakem trenutku sprostiti situacijo. Fotkanje z njim ni naporno, ampak zabavno in dinamično. Ko pa vidiš končni rezultat, ostaneš brez besed! Enostavno ni besed s katerimi bi lahko opisal neverjetne slike. Fotke so polne barv, odlične svetlobe in ujetih čustev, momentov, ki si jih morda že pozabil ali pa zgrešil.

Dejan je poskrbel za čudovite spomine! Dejan, hvala ti za vse!! :)

Poglej njuno poročno zgodbo

Nika & Davor

Vrhunski poročni fotograf! Fotke, ki niso samo lepe, ampak predvsem čustvene. Ujeti trenutki, pogledi, nasmehi, fotografije, ki so posebne in drugačne. Na poroki sledi vsakemu tvojemu gibu, hkrati je "nevpadljiv", odprt za vse ideje, poln energije in predvsem- prilagodljiv in potrpežljiv! Vse pohvale! Hvala za čudovite spomine!

Poglej njuno poročno zgodbo
5
/
6