fbpx
Kreativna poročna fotografija poročnega para z družicami ob bazenu
ganjena nevesta, ki gleda šopek
Porocni detajl s poroke
Deklica, ki drži svečo na poroki
Deklica gleda mladoporočenca, ki se poljubljata

ODKRIJ VEČ

ODKRIJ VEČ

ODKRIJ VEČ

ODKRIJ VEČ

POŠLJITA MI SPOROČILO

KAJ PRAVIJO O MENI ŽE POROČENI PARI?

VEČ IZKUŠENJ PAROV NA GOOGLE REVIEWS

Skrbno osvetljeni poročni čevlji na mizici

Koliko fotografij dobiva in koliko časa po poroki jih prejmeva?

Med obdelavo zagotovim več kot 500 čudovitih fotografij, ki bodo večno ovekovečile posebne trenutke vaše poroke. Končno število fotografij je odvisno od dinamike dogodkov na poroki, a moj cilj je zajeti vse pomembne trenutke, ki bodo ustvarili nepozabne spomine. Fotografije bodo skrbno obdelane in pripravljene v treh do petih tednih po vašem pomembnem dnevu. Fotoknjiga, ki ovekoveči najlepše trenutke poroke, bo pa predana v roku od dveh do treh mesecov.

Kje dobiva poročne fotografije?

Poročne fotografije bodo dosegljive na spletni galeriji, ki bo dostopna vse, s katerim boste delili svoje geslo. Digitalna platforma omogoča enostaven vpogled vsem svatom, ki bodo lahko brezskrbno uživali v čarobnih trenutkih vajine poroke od doma. Oblikovana bo tudi posebna fotoknjiga z naravnimi platnicami, ki bodo dodale pristen pridih vajinem poročnemu albumu. Tako boste lahko s ponosom delil svojo ljubezensko zgodbo, ki bo očarala vse, ki bodo imeli priložnost uživati v njej.

Fotografiraš sam?

Kot samostojni fotograf na poroki se popolnoma posvetim vašemu posebnemu dnevu, zagotavljajoč najvišjo raven pozornosti in kakovostne posnetke. Ta pristop odpira vrata kreativnemu izražanju, omogoča ujemanje edinstvenih trenutkov ter ustvarjanje nepozabnih spominov. Imam največjo svobodo pri prilagajanju mojega dela vašim željam in potrebam, zajemam vsak detajl ter čustvo na način, ki odraža vašo edinstveno zgodbo. Individualno fotografiranje omogoča globoko povezavo s trenutki, zagotavljajoč neprecenljive spomine v obliki čudovitih fotografij.

Ali tudi snemate poroke?

Da, na poroki lahko ustvarim tudi krajše video posnetke in iz njih sestavim video trailer. Vendar pa je pomembno omeniti, da takšen video trailer ne more v celoti nadomestiti pravega poročnega videa. Kot poročni fotograf z več kot 10 letnimi izkušnjami že imam izostren občutek, kateri trenutki bodo boljši posneti in kateri bodo boljši zajeti v fotografiji. 

Kljub temu, da lahko vključim tudi video elemente, je moj glavni fokus usmerjen v ustvarjanje izjemnih fotografij, ki bodo za vedno ohranile čar vašega posebnega dne.

Več mojih videov si lahko ogledate TUKAJ.

Kako vas najamemo?

Enostavno! Pustita mi sporočilo, delita, za kateri datum se zanimata, ter izrazita svoje želje. Odzval se vam bom z neponovljivo ponudbo, ki vam bo omogočila vpogled v moje storitve. Če bo ponudba ustrezna, se lahko srečamo na neobvezujočem sestanku, kjer vam bom podrobneje predstavil vse vidike mojega dela in skupaj bomo dorekli detajle. Po izbiri paketa sledi podpis pogodbe, poravnava ara, nato pa se z veseljem podamo v zabeleženje najlepšega dneva vašega življenja.

NAZAJ NA VRH